Gemeente

Outdoor faciliteiten voor de inwoners

content decor

Een outdoor sportpark in de gemeente

Waarom niet?

Outdoor Sports of Urban Sports zijn in opkomst. Overgewaaid uit de VS krijgt outdoor fitness steeds meer bekendheid - en daarmee ook beoefenaars. In Nederland wint de sport snel aan populariteit. Voor gemeentes is de vraag dan ook niet of, maar wanneer je de aanvraag krijgt voor een outdoor sportpark.

Het outdoor sportpark, met minder budget meer sporters bereiken
Geen duur sportcomplex maar een sportieve plek in de wijk.

Laten we eerlijk zijn; budget is best een ‘dingetje’ bij gemeentes. Logisch, want geld kun je maar één keer uitgeven. Daarom is een outdoor sportpark een geweldige kans om met relatief weinig geld, veel inwoners en sportverenigingen te faciliteren.

Een outdoor sportpark bouw je voor de gemeenschap
Het is laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk; op elk tijdstip en zonder entree. Gezien het maatschappelijke en sportieve doel, een verantwoorde investering.

Voor de individuele sporter en de sportvereniging
Het park is niet alleen een trainingshonk voor de individuele sporter. Ook alle lokale sportverenigingen kunnen er hun core- en krachttrainingen doen. Met een gespecialiseerde trainer of coach is het outdoor park een meerwaarde voor de gemeenschap.

photo

Een outdoor sportpark; de antwoorden op de meest gestelde vragen

Hoe betrouwbaar zijn die toestellen eigenlijk. En hoe veilig zijn ze? Hoe zit het met het onderhoud en wat kost zo’n park wel niet?

  • De Kratos toestellen komen uit de NIJHA fabriek - en dat is volgens ons de beste garantie voor veiligheid en betrouwbaarheid.
  • De toestellen zijn onderhoudsvrij. De ondergrond is van kunstgras of gietrubber, ook onderhoudsarm dus.
  • De prijs varieert; we hebben een modulair systeem waarmee je het park zelf samenstelt. Een Kratos basis outdoorpark staat er al voor € 5.000,-.

Bouw je eigen park samen
photo

Kratos’ meerwaarde voor gemeentes

Kratos wil een totaalpakket bieden. Goed materiaal voor een scherpe prijs, gecombineerd met kennis van Calisthenics, Freerun en Ninja Warrior. Kratos is een initiatief van topatleten die de outdoor sport ‘leven’ en dit willen uitdragen.

Maak kennis met onze outdoor-specialisten

Kratos’ meerwaarde zit dan ook in advies en voorlichting. We weten de weg - en we hebben de kennis. Met demonstraties en workshops promoten we de sport. En is er behoefte aan het opleiden van een trainer of coach, dan verzorgen wij dat ook.

Wij verkopen geen toestellen, wij verkopen een beleving.

photo

Meer over sporten in de openbare ruimte