Ninja Warrior

Het nieuwe uitgaan is je uitleven in het park

content decor

Informatie Kratos toestellen toevoegen

Stel je Ninja Warrior Park samen

Ninja Warrior

Ninja Warrior. Het klinkt spannend … Het is ook spannend! Rennen, springen, klauteren, hangen, zwaaien; om zo snel mogelijk een sportieve ‘missie’ uit te voeren. De populaire Obstakel en Mud runs die je steeds vaker ziet, zijn er afgeleiden van. Ninja Warrior is eigentijds, fun en uitdagend; een sport met potentie.

photo

Ninja Warrior in de wijk

Ninja Warrior is een echte urban sport. Lekker buiten, in je eigen wijk. Een sport met een maatschappelijke functie. Door het aanleggen van Ninja Warriorparken in de openbare ruimte, stimuleren gemeentes hun inwoners om sámen meer te bewegen. Het Ninja Warriorpark is de plek waar het gaat om plezier en sportief spelen.

Neem contact op
photo

Ninja Warrior: een serieuze sport

Voor de echte beoefenaar is Ninja Warrior een lifestyle. Daar doe je veel voor - daar laat je veel voor. Je traint op kracht, souplesse en uithoudingsvermogen. Goede toestellen zijn onmisbaar om optimaal te trainen. Maar ook schema’s, coaches en trainers zijn een toegevoegde waarde voor deze sport. Kratos kan op al deze vlakken een partner zijn, en meer bieden dan alleen ’spullen’. Ons netwerk is groot en we worden gesteund door sporters, vertegenwoordigers en bonden uit de urban sport.
Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over het opzetten en inrichten van een Ninja Warrior park?

Download hier het Kratos stappenplan
photo